vineri, 27 martie 2015

DNA imi decimeaza clientela?



Majoritatea celor care-mi descopera ramele crede ca ele imi sunt comandate de persoanele cu munti de bani si cu lucrari de Grigorescu, Tonitza, Petrascu, Picasso sau Renoir pe la casele domniilor lor. Daca-i p'asa, atunci inseamna ca DNA imi decimeaza clientela caci toti cei aflati in vizorul ei au si mormane de bani si zeci de tablouri valoroase in colectiile personale. Ceea ce insa ne scapa tuturor din vedere, dar avem ocazia sa aflam urmarind buletinele de stiri, e faptul ca astazi tablourile de valoare nu se mai inrameaza pentru simplul motiv ca atunci ele nu mai incap usor in seifuri si nici nu se mai pot piti frumos in zidurile caselor.


Lectura suplimentara lamuritoare din Evenimentul Zilei de ieri, 26 Martie 2015.

"Fostul ministru de Finanţe, senatorul Darius Vâlcov (PSD), va fi cercetat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, potrivit deciziei date ieri de Curtea Supremă. Tot ieri, procurorii DNA au găsit alte 94 de tablouri care i-ar aparţine acestuia. Potrivit unor surse judiciare, tablourile au fost găsite la rude și la prieteni ai fostului ministru. Este vorba de opere de artă, semnate de pictori celebri, printre care Nicolae Grigorescu, Gheorghe Petrașcu sau Nicolae Tonitza, dar și tablouri semnate de Renoir și Picasso. Potrivit surselor citate, cel mai scump tablou valorează 100.000 de euro. Operele erau ascunse în pereții falși ai unor imobile din București și Olt."

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *
*      Retineti ca  exista TREI BLOGURI  si UN WEB SITE "ROSCA'S"                            
*                 3) Restaurari rame antice       (specializat)                                                    
*                 4) ROSCAS     (web site-ul oficial al firmei ROSCAS SRL)                        
*                                                                                               
*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  * 
---------------------------------------------------------------------------
ROSCA'S SRL, unica manufactura de rame de calitate muzeala din Romania, are capacitatea de a ataca orice lucrare de restaurare, constructie sau reproducere in domeniul ramelor si firmelor clasice    www.roscas.ro
---------------------------------------------------------------------------





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu