luni, 1 iunie 2015

Rame fotografice rustice


Stilul rustic in mentalul romanesc contemporan pare a gravita in jurul mobilierului aceluia incropit din crengi si barne negeluite, cu scoarta de copac pe ele, cu afumaturile, cu blana de urs intinsa pe perete si cu ulcelele, franghiile, lingurile de lemn... (si lacul sticlos acoperand toata incropeala). Numeroase hanuri si carciumi la rascruce de vanturi promoveaza acest stil, presupus a fi pitoresc si 
neaos romanesc, cand el este unul precar si improvizat, mai degraba tipic ciobanilor si haiducilor din buza padurilor, nicidecum romanilor asezati, harnici si gospodari intalniti prin satele Romaniei.  

Stilul rustic a ajuns si in lumea ramelor. Dar nu cel "romanesc". Iata in continuare o colectie de frumoase rame fotografice rustice ...dar pe gusturile occidentalilor (sursa Framed on Madison, NY http://framedonmadison.com)
Casele de vacanta ale americanilor sunt adesea mobilate in stil "shabby ellegance" si rame ca aceasta se potrivesc perfect cu acele interioare.


Shabby ellegance...

Gradenele acestea dau fiori oricarui american indragostit de spatii deschise, natura, cai si ...de arma lui. Mai Western de atata nu se poate!

Mamicile americane trebuie ca gasesc aceasta rama numai buna de atarnat pe perete, in camera copiilor, sau oriunde in casa de vacanta a familiei (cottage).

Favorita mea! Oh-ah, ce cojones a avut designerul acestei rame!!!

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *
*      Retineti ca  exista TREI BLOGURI  si UN WEB SITE "ROSCA'S"                            
*                 3) Restaurari rame antice       (specializat)                                                    
*                 4) ROSCAS     (web site-ul oficial al firmei ROSCAS SRL)                        
*                                                                                      
*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  * 
---------------------------------------------------------------------------
ROSCA'S SRL, unica manufactura de rame de calitate muzeala din Romania, are capacitatea de a ataca orice lucrare de restaurare, constructie sau reproducere in domeniul ramelor si firmelor clasice    www.roscas.ro
---------------------------------------------------------------------------
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu