vineri, 10 octombrie 2014

NOU CONCURS CU PREMII ROSCA' S PE FACEBOOK

NOU  CONCURS  CU  PREMIUL  de 500 USD in PRODUSE si SERVICII  ROSCA'S.
Castigatorul acestui concurs va deveni acela dintre dvs. care va dovedi ca e atat de bine familiarizat cu ramele ROSCA'S incat le poate recunoaste atunci cand le vede pe internet. Nu e un concurs usor, dar nici  premiul pus la bataie nu este unul de duzina.

DATELE si TERMENII CONCURSULUI.

1) Concursul incepe Vineri, 10 Octombrie si e deschis timp de 10 zile, pana Dumineca 20 Octombrie 2014.

2) Aveti ocazia sa recunoasteti ramele noastre printre fotografiile postate pe pagina de Facebook a d-lui David Poutre, proprietarul unui atelier de rame din Boston. Adresa acestei pagini este urmatoarea https://www.facebook.com/DavePoutre

3) Cercetati cu atentie acel site si cand credeti ca ati recunoscut rama sau ramele ROSCA'S intr-o imagine anume dati un share pe peretele dvs. acelei/lor imagini si la explicatii scrieti  "rame Roscas".

4) In final imi veti trimite un mesaj privat pe facebook mentionand cate imagini ati gasit si publicat pe peretele dvs in felul acesta. Mesajul acela va va identifica drept participant in concurs si mesajul trebuie sa-mi parvina pana cel tarziu Dumineca 20 Octombrie 2014 pentru a putea fi luat in calcul.

5)  Eu voi vizita pagina fiecarui participant pentru a verifica acuratetea selectiilor dvs. si voi da "Like" la acele poze care sunt corect atribuite. Daca nu suntem deja prieteni FB nu o voi putea face si deci va trebui sa ne inprietenim pe Facebook macar pe durata concursului. Daca nu doriti sa ramanem prieteni, dupa terminarea concursului, puteti oricand si fara suparare sterge numele meu de pe lista prietenilor dvs. Dar pe durata concursului, daca vreti sa participati la el, e nevoie sa fim prieteni.

6) Castigatorul concursului va fi declarat cel care a recunoscut si share cele mai multe fotografii in care a recunoscut corect produsele ROSCA'S.

7) Castigatorul dobandeste un vaucher in valoare de 500 dollari cu termen de valabilitate nelimitat. Cu acest vaucher el, sau cel care il va prezenta o singura data, va beneficia, la propria alegere, de produsele si serviciile profesionale ale firmei Roscas's SRL din Craiova.

Va multumesc cu anticipatie pentru in teresul si participarea dvs in concurs si va doresc SUCCES!!!

Cornel Rosca,
ROSCA'S SRL
www.roscas.ro


*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *
*      Retineti ca  exista TREI BLOGURI  si UN WEB SITE "ROSCA'S"                            
*                 3) Restaurari rame antice       (specializat)                                                    
*                 4) ROSCAS     (web site-ul oficial al firmei ROSCAS SRL)                        
*                                                                                                                                      
*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  * 
---------------------------------------------------------------------------
ROSCA'S SRL, unica manufactura de rame de calitate muzeala din Romania, are capacitatea de a ataca orice lucrare de restaurare, constructie sau reproducere in domeniul ramelor si firmelor clasice    www.roscas.ro
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 comentarii:

  1. Condițiile de desfășurare ale concursului conțin o eroare. Gravă.
    Dacă fiecare participant dă SHARE la ramele identificate, există riscul că eu, priten cu X, Y, Z să văd postările lui și să merg doar să VERIFIC dacă e așa. Practic, îmi ușurează munca... și nu ar fi fair play față de cei care vor sta efectiv și vor răscoli printre imagini ca să identifice ramele.

    La o adică, cum veți alege câștigătorul din moment ce ultimul înscris a putut verifica TOT ce au share-uit ceilalți?
    În opinia mea, NU E CORECT.

    Gobelin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Gobelin,

    Inteleg preocuparea dvs si va asigur ca nu poti copia doar ce e corect decat daca recunosti intr-adevar ramele ROSCA'S. Si daca esti atat de bun incat sa recunosti fotografiile corecte meriti premiul. Dar e mai usor sa parcurgi un singur site, cel pe care vi l-am indicat eu, decat sa rasfoiesti siteurile prietenilor comparand ce au postat ei, nu crezi?

    RăspundețiȘtergere