sâmbătă, 12 iulie 2014

Concursuri cu premii ROSCA'S pe Facebook

De ceva vreme, in pagina Rame-Roscas [https://www.facebook.com/pages/Rame-Roscas/325044894213684?ref_type=bookmark], propun vizitatorilor mei diverse concursuri si provocari rasplatite cu premii importante. O fac din dorinta de a atrage, educa si fideliza pe cei care au gasit cumva drumul spre nisa foarte ingusta si selecta a produselor si serviciilor ROSCA'S. Prin concursurile si provocarile sus amintite ofer concetatenilor mei sansa castigarii unor produse si servicii rare pe care nu multi le inteleg si inca si mai putini si le pot permite. Marturisesc umil ca, daca nu le-as fi produs eu insumi, n-as fi avut nici eu parte de ele.

Pana aici am oferit drept premii rame fotografice dar am incetat sa o mai fac din doua motive. Primul dintre ele ar fi acela ca as bagateliza un produs avand un statut cu totul special de articol ravnit si pretuit doar de cunoscatori. Felicit inca odata castigatorii acestor rame si-i asigur ca prin ceea ce au dobandit ei se regasesc in compania selecta a unor oameni faimosi si bogati din lumea intreaga, cuprinzand artisti, sportivi si politicieni, inclusiv fosti si viitori sefi de state (din afara Romaniei). Al doilea motiv e la fel de important. Am realizat ca va ofeream ceva neobisnuit pe meleagurile noastre, neravnit si poate neapreciat la adevarata lui valoare cand, la fel de bine, puteam lasa castigatorii concursurilor sa aleaga sau sa comande ei insisi ce si cand anume doresc!! De acum inainte la concursurile mele veti castiga certificate valorice pe care posesorul le va putea preschimba dupa dorinta, o singura data, in produse si servicii ROSCA'S de aceeasi valoare cu premiul respectiv. In functie de dificultatea concursului premiul va fi mai mic sau mai mare. Premiul-certificat va putea fi instrainat, daca asa gaseste de cuviinta castigatorul lui, fara a-si pierde vreodata valoarea, atata timp cat va fi folosit pentru achitarea produselor noastre.

Concursul acum in desfasurare si care se va incheia Miercuri, pe 16 Iulie, va fi primul in care castigatorul va fi rasplatit astfel. In general, cu cat numarul participantilor la concursuri va fi mai incurajator, cu atat mai mult voi mari si premiile. Premiile neatribuite vor ingrosa oferta concursului urmator. Simplu? Va astept si bafta participantilor!

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *
*      Retineti ca  exista TREI BLOGURI, o PAGINA FB  si UN WEB SITE "ROSCA'S"
*                 2) Firme publicitare Roscas     (blog specializat)
*                 3) Restaurari rame antice        (blog specializat)    
                   4) Face Book Rame Rosca's     (pagina de Face Book)                             
*                 4) ROSCAS     (web site-ul oficial al firmei ROSCAS SRL)                        
*                                                                               
*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  * 

---------------------------------------------------------------------------
ROSCA'S SRL, unica manufactura de rame de calitate muzeala din Romania, are capacitatea de a ataca orice lucrare de restaurare, constructie sau reproducere in domeniul ramelor.    www.roscas.ro
---------------------------------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu