sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Vesti bune despre geamul anti reflex in Romania

Uitam sa va invit pe pagina mea de facebook numita Rame Roscas ( https://www.facebook.com/pages/Rame-Roscas/325044894213684 ) si sa va incurajez sa votati pagina sau postarile ei si sa dati share imaginilor si informatiilor pe care doriti sa le cunoasca si prietenii dumneavoastra. Nu in ultimul rand va puteti simti incurajati sa ma abordati cu intrebari sau apostrofar, de ce nu? Ultima postare comisa in seara aceasta se refera la vestea buna ca in curand va aparea si in Romania, din Ungaria, geamul antireflex adevarat, asa cum il puteti admira in pozele de mai jos. Caseta alba din poze este acoperita cu 3 fasii de geam asezate una langa alta. La stanga aveti (regular glass) geamul normal, asa cum il cunoasteti si dvs. La dreapta se vede geamul matuit (mat glass), cel pe care ramarii dvs vi-l vand drept geam antireflex, iar la mijloc, acolo unde nu vedeti nimic, acolo se afla de fapt geamul antireflex autentic. In a doua poza am indreptat caseta inspre tavan ca sa prinda reflexele lampilor fluorescente. Abia acum, daca va uitati cu mare atentie, puteti zari ca la mijloc, intre cele doua fasii de geam, exista un alt geam de cu totul alta calitate. Asta e geamul de care aveti nevoie pentru goblenurile dumneavoastra si am impresia ca mai repede va veti lasa convinse sa folositi geam bun pentru goblenurile dumneavoastra decat o rama buna, dar asta e o alta poveste si, daca ar trebui sa alegeti intre o rama buna si un geam bun, v-as sugera sa cumparati mai intai geamul bun.

In ultima poza lumina ar trebui sa se reflecte foarte puternic, dar surpriza! In geamul asa-zis antireflex (cel din dreapta) nu mai zariti aproape nimic (si e normal, din moment ce matuirea inseamna "zgarierea" fina a suprafetei. E ca si cum cineva v-ar da ochelarii cu smirghel pentru a elimina reflexele. El va elimina si transparenta lentilelor!).


*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *
*      Retineti ca  exista TREI BLOGURI, o PAGINA FB  si UN WEB SITE "ROSCA'S"                  
*                 2) Firme publicitare Roscas     (blog specializat)
*                 3) Restaurari rame antice        (blog specializat)    
                   4) Face Book Rame Rosca's     (pagina de Face Book)                             
*                 4) ROSCAS     (web site-ul oficial al firmei ROSCAS SRL)                        
*                                                                                                       
*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  * 

---------------------------------------------------------------------------
ROSCA'S SRL, unica manufactura de rame de calitate muzeala din Romania, are capacitatea de a ataca orice lucrare de restaurare, constructie sau reproducere in domeniul ramelor.    www.roscas.ro
---------------------------------------------------------------------------

3 comentarii:

 1. Explicaţia dumneavoastră este foarte convingătoare. Mulţumim.

  RăspundețiȘtergere
 2. Domnule Rosca,
  de unde se poate procura in Romania(Craiova) o bucata de astfel de geam?
  Am nevoie de asa ceva pentru un instrument de masura la care s-a depreciat geamul de peste LCD-ul pe care sunt afisate rezultatele.

  cu stima,

  Mircea-Nicolae
  Geică-Dobrescu

  Mobil: 0732005934
  0762619719
  RăspundețiȘtergere
 3. Va rog sa ma irtati, domnule Dobrescu, dar abia acum am remarcat postarea dvs. Era mai bine daca ati fi cautat sa-mi scrieti direct prin email sau Facebook. Pe acest blog, la finalul fiecarei postari exista un anunt care ofera linkuri spre website, pagina de FB etc.
  Presupun ca aveti nevoie de o bucata mica de geam. Daca e asa si daca sunteti craiovean, va invit sa treceti pe la atelierul ROSCA'S si veti primi o bucata de geam antireflex de la administratoarea firmei. Aratati-i raspunsul meu. Adresa atelierului si adresa de email le gasiti si pe web site-ul www.roscas.ro, mai exact pe pagina de "Contact".
  Adresa postala este:
  Rosca's SRL
  str. Bariera Valcii nr. 7, Craiova

  adresele de email sunt urmatoarele
  rameRoscas@aol.com sau office@roscas.ro

  Scrieti-mi pe email cum v-ati descurcat. Eu nu ma gasesc in tara dar revin in Septembrie.

  RăspundețiȘtergere